ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ιστορία του Σωματείου

Ιστορία του ΓΑΣΧ

Ο Γ.Α.Σ.Χολαργού είναι ένα μη κερδοσκοπικό ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1996 με την αμέριστη συμπαράσταση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού και προήλθε από την ενσωμάτωση των τμημάτων Στίβου και Βόλεϊ του Ο.Φ. Χολαργού.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού ιδρύθηκε με την δυνατότητα να φιλοξενήσει όποιο καινούργιο άθλημα θα μπορούσε να αναπτυχθεί στον Χολαργό.

Έτσι ανέλαβε το αγωνιστικό τμήμα Σκάκι του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χολαργού και στη συνέχεια το 1999 δημιούργησε τμήμα Τοξοβολίας .

Μέσα στο 2001 ενέταξε την Ρυθμική και Ενόργανη Γυμναστική και δημιούργησε τμήμα Αεροβικής το 2008.

Το 2007 ανέλαβε αγωνιστικά το τμήμα Ξιφασκίας του ΔΑΟΧ.

Το 2012 δημιούργησε τμήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ).

Το τμήμα ΣΚΑΚΙ αποτελούσε από το 1996, ένα από τα επιμορφωτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Χολαργού. Στη συνέχεια πέρασε διοικητικά στον ΔΑΟΧ και κατόπιν στον ΔΟΠΑΠ. Από   το καλοκαίρι  του  2016 εντάχθηκε πλήρως τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, στον σύλλογο μας.

Το Σωματείο μας είναι μέλος σε 7 ομοσπονδίες με δικαίωμα ψήφου.

Το ΔΣ του ΓΑΣΧ αποτελείται, στην πλειοψηφία του, από γονείς αθλητών και αθλητριών, παλιούς αθλητές και ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό. Είναι όλοι τους εθελοντές που αφιερώνουν χρόνο, κόπο και χρήμα για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του.

Σκοπός του Σωματείου είναι η αθλητική δραστηριοποίηση των μελών του σε όλα τα αθλήματα, η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων μέσω της άθλησης, η σωματική και πνευματική ευεξία και η ψυχαγωγία των μελών και φίλων του σωματείου, καθώς και η προαγωγή του αθλητισμού.

Τελευταία Νέα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next

Κατάθεση στεφάνου, 25/03/2024

22-03-2024

Κατάθεση στεφάνου, 25/03/2024

Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ηρώων του Χολαργού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου μας για την Εθνική  Εορτή της 25ης Μαρτίου. Ευχαριστούμε τις πρωταθλήτριες του συλλόγου μας και μέλη της Εθνικής Ομάδας  Αεροβικής Γυμναστικής, Γραμμένου Αριάδνη, Λαζάρου Ανθή, Μανούσου Μαρία, Οικονόμου Μαρία που εκπροσώπησαν επάξια τον σύλλογό μας,  Γ.Α.Σ. Χολαργού!!!   Read more

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΑΒΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ…

20-02-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ  - 18/2/2024 ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΑΒΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 11/02/2024 ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, 8 ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!   Στο κατάμεστο, από αθλητές και αθλήτριες, γονείς και φίλους, αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού «Χαράλαμπος Σκούρτης» πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αθλητών, αθλητριώ... Read more

Κατάθεση στεφάνου, 27/10/2023

29-10-2023

  Κατάθεση στεφάνου, 27/10/2023 Κατάθεση στεφάνου, από τις πρωταθλήτριες μας και μέλη της Εθνικής Ομάδας  Αεροβικής Γυμναστικής, Γραμμένου Αριάδνη, Λαζάρου Ανθή, Μανούσου Μαρία, Οικονόμου Μαρία, στο μνημείο των Ηρώων του Χολαργού,  στην μνήμη των πεσόντων της 28ης Οκτωβρίου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου μας για την Εθνική μας Εορτή!!! Σας ευχαριστούμε  που εκπροσωπήσατε  επά... Read more

       ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


             

                                        ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ


                  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ