ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ / Χαλκίδα 13-14/ 7/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ / Χαλκίδα 13-14/ 7/2019

 

Καταπληκτικές επιδόσεις, ατομικά ρεκόρ, καλά πλασαρίσματα και πάνω απ'όλα απόκτηση εμπειριών από τους μικρούς αθλητές μας που τα έδωσαν όλα και έδειξαν ότι το μέλλον είναι όλο δικό τους!!!

1η ημέρα.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ. των κοριτσιών μας με τις Γαμβρινού-Ζαχαριουδάκη -Τσιλικούδη-Ζαχαράκη με καταπληκτικές αλλαγές πέτυχαν μεγάλο ρεκόρ με 42"39!!!

Ο Αποστολόπουλος Δημοσθένης με λίγους μήνες προπόνησης και συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωταθλημα πήρε την 9η θέση στα 300μ.εμπόδια με χρόνο 45''90!!

Ο Ουλής Παναγιώτης στο άλμα εις ύψος πήρε τη 10η θέση με 1,60cm αλλά σίγουρα μπορούσε πολύ πιο πάνω!!

Στους τελικούς των 1000μ. πήραν μέρος η Χουδελούδη Χρύσα,η Μίχα Ιφιγένεια και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάς κάνοντας και οι τρεις μεγάλα ατομικά ρεκόρ με 3'26"80, 3'49"35 και 3'11"03 αντίστοιχα!!

Τέλος στο πρωινό προκριματικό των 300μ. συμμετείχε η Τσιλικούδη Φραγκίσκη πετυχαίνοντας 46"58 και χάνοντας για δύο θέσεις τη πρόκριση στο τελικό!!

 

2η μέρα Στον πρωινό προκριματικό των 80μ. πήρε μέρος η Ζαχαράκη Θεοδώρα κάνοντας μια σπουδαία κούρσα και ατομικό ρεκόρ με χρόνο 10"99!!! Το απόγευμα είχαμε τη συμμετοχή της ομάδας μας (Ζαχαριουδάκη-Ξενάκη-Κονταξοπούλου-Χουδελούδη) στη σκυταλοδρομία 4Χ300μ. με τις αθλήτριες μας να τα δίνουν όλα κάνοντας φετινό ρεκόρ με 3'14"34!!!

Μπράβο σε όλους τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες μας που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. Τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και από Σεπτέμβριο δυναμική επάνοδο στις προπονήσεις και τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμα ψηλότερα!!!

Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονητική ομάδα των αγωνιστικών τμημάτων μας: Κοκορέτσης Κώστας , Όλγα Καλόχέρη, Ανέστης Κάλτζίδης και Αντώνης Βανταράκης που στηρίζουν τα παιδιά και τον σύλλογο!!!

Επόμενοι αγώνες στην Πάτρα στις 27-28 Ιουλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών!!!

Υπεύθυνοι Στίβου  

Έφορος:

ΑΡΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ
6938341866

Τεχνικός Υπεύθυνος:
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
6947098938

Προπονητική Ομάδα Στίβου


ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗ ΣΤΕΒΗ


ΚΑΛΟΧΕΡΗ ΟΛΓΑ


ΚΑΛΤZΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ


ΚΟΚΟΡΕΤΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ


ΛΕΚΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

Που βρισκόμαστε
 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ», Ζακύνθου 2 και Φανερωμένης

 
 
 
 
elsqbgenfritplroru

Ειδήσεις Στίβος

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prev Next

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ…

30-11-2019

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΓΑΣΧ, ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΓΑΣΧ, ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ    Εξόρμηση των μικρών αθλητών μας, στο Θεματικό Πάρκο Περιστερίου, στη διαδραστική έκθεση - 12 Αθλοι του Ηρακλή! το Σάββατο 2 Νοεμβρίου Προπόνηση στην Πάρνηθα!! δύσκολη αλλά σε τόσο όμορφες συνθήκες, για τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων μας, την ίδια ημέρα Σάββατο 2 Νοεμβρ... Read more

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ/ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ…

20-11-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ - ΣΑΒΒΑΤΟ 16/11/2019 Στο κατάμεστο ΜΑΡΚ ΜΑΡΣΩ!  Πραγματικά το αδιαχώρητο!! Η χαρά του αθλητισμού σε όλο της το μεγαλείο!!! Απίστευτη η συμμετοχή των παιδιών απ’ όλους τους συλλόγους, στην φιλική ημερίδα που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Χολαργού, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και τον ΔΟΠΑΠ, στην οποία συμμετείχαν:  ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-... Read more

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ – ΜΗΝΟΣ…

23-10-2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ – ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Η Εσωτερική Ημερίδα  έχει στόχο πρώτα τη χαρά του παιχνιδιού, το αγωνιστικό πνεύμα αλλά την αθλητική πρόοδο των μικρών αθλητών και θα διεξάγεται μια φορά τον μήνα στο στάδιο μας!! Η πρώτη Εσωτερική Ημερίδα για την φετινή χρονιά, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4/11/2019 για τις τάξεις Α-Β και Ε-ΣΤ Δημοτικού... Read more

Στίβος Φωτογραφίες

VIDEO-STIVOS

Video - Στίβος