ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δραστηριότητα τμήματος Στίβου 20/11/2022

 
Σήμερα Κυριακή 20/11/2022 πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας προπονητική ημερίδα στίβου με διοργανωτή τον Ίκαρο Νέας Ιωνίας και συμμετοχή του συλλόγου μας ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και του Γ.Σ.ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ
Σε μια σπουδαία διοργάνωση ο σύλλογος μας συμμετείχε με 50 αθλητές-τριες των κατηγοριών Κ12 (Γ-Δ-Ε Δημοτικού) και Κ14(ΣΤ ΔΗΜ.-Α ΓΥΜΝ.) οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και κατακτώντας αρκετά μετάλλια!! Πάνω απ'όλα όμως χάρηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες!!
 
Συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου μας αλλά και στους προπονητές τους Όλγα Καλοχερη, Ευαγγελία Βαρβάρα, Κωνσταντίνα Θεοδοσιάδη και Γιώργο Λέκκο για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν!!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στους αγώνες αλλά και στον διοργανωτή σύλλογο ΙΚΑΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία!!
 

 
 
Στο πλαίσιο της προπονητικής ημερίδας, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας,ο διοργανωτής σύλλογος ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, βράβευσε τον πρωταθλητή του συλλόγου μας Θεοφάνη Μαυροδόντη για τις επιτυχίες του το 2022!! Να σημειωθεί ότι ο Φάνης είναι γέννημα θρέμμα και δημότης της Νέας Ιωνίας.