ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αεροβική Γυμναστική

  

Αγωνιστική Αεροβική

Η Αγωνιστική Αεροβική ξεκίνησε από το 2005 στο σύλλογο μας και έκτοτε οι αθλήτριες μας αγωνίζονται σε όλα τα Πρωταθλήματα και Αγώνες που που διοργανώνει η Ε.Γ.Ο., σε Διεθνείς Αγώνες και Παγκόσμια Κύπελα και από το 2012 και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουν κατακτήσει επανειλημένα όλες τις θέσεις του βάθρου και αθλήτριες μας της κατηγορίας των Νεανίδων στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα. Το 2015 η πεντάδα των νεανίδων κατέκτησε την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το 2016 την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα !!!!! 

Στην αγωνιστική αεροβική εντάσσονται κορίτσια και αγόρια που έχουν προηγουμένως αξιολογηθεί από το έμπειρο προπονητικό δυναμικό της αγωνιστικής ομάδας και διαθέτουν συγκεκριμένα σωματικά χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.

Σύμφωνα με την ηλικία τα παιδιά προπονούνται στην προομάδα και κατόπιν εντάσσονται στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία (8 ετών).

Κάθε χρόνο η Ελληνική Γυμμναστική Ομοσπονδία ανακοινώνει το Ημερολόγιο Αγώνων το οποίο ορίζει τις ημερομηνίες και τις τοποθεσίες όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες όλων των κατηγοριών του Πρωταθλήματος.

 

 

 

 

 

 

 

 

       ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ


             

                                        ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ


                  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ